InnoSportLab Papendal opent deuren tijdens Europa om de hoek Kijkdagen

Het tweede weekend van mei (8, 9 en 10 mei) staat in het teken van de Europa om de hoek Kijkdagen. InnoSportLab Papendal opent ook zijn deuren. Op vrijdag 8 mei om 10:00 uur en 15:00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen in het lab en ontdekken wat het lab voor topsporters kan betekenen. Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden voor een van de twee rondleidingen.

Welke ondersteuning krijgen topsporters? Hoe meet je de maximale inspanning en wat is het effect van verschillende trainingsoefeningen? InnoSportLab Papendal is een omgeving waar topsport centraal staat en naar een hoger niveau wordt getild. Verschillende test- en meetapparatuur geven topsporters en coaches dagelijkse begeleiding en feedback op de resultaten.

InnoSportLab Papendal werkt aan de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten op het gebied van prestatiemonitoring, fysiologie, herstel, slaap en voeding. Wil jij weten welke ondersteuning topsporters krijgen voor het verbeteren van hun prestaties? In twee rondes (10:00 uur en 15:00 uur) worden groepen rondgeleid en kun je zelf een test uitproberen. Aanmelden kan via communicatie@innosport.nl, vermeld bij je inschrijving welk tijdstip je voorkeur heeft, vol = vol.

***

Europa om de Hoek Kijkdag

Datum:

Vrijdag 8 mei

Tijd:

Ochtendsessie 10:00 uur

Middagsessie 15:00 uur

Locatie:

InnoSportLab Papendal

Papendallaan 6

6816 VD Arnhem

***

InnoSportLab Papendal

InnoSportLab Papendal biedt sporters geavanceerde test- en meetapparatuur waarbij in de trainingsomgeving getest kan worden. Voor bedrijven en kennisinstellingen is InnoSportLab Papendal de innovatieve omgeving om gezamenlijk in de praktijk te werken aan ontwikkeling, realisatie en validatie van nieuwe innovatieve producten, diensten en faciliteiten ter ondersteuning van de topsport.

www.innosportlabpapendal.nl