Bezoek de Europa Kijkdagen dit weekend in Noord-Nederland

07-05-2015 -

Op 8, 9 en 10 mei vindt de vijfde editie van de Europa om de hoek Kijkdagen plaats. Unieke projecten die Europese subsidie hebben ontvangen, zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Grijp je kans en ontdek wat Europees geld mogelijk maakt bij jou in de buurt.

Een boel te beleven

In de provincies Groningen, Fryslan en Drenthe zijn er een boel mooie projecten te bezoeken. Laat je verwonderen tijdens de lezing sterrenkunde van het project Target in het Infoversum te Groningen. Speel het `Underground-spel' en train je oog-hand cooerdinatie bij LIMIS in het Medisch Centrum Leeuwarden of bezoek de expeditie-poorten van Geopark De Hondsrug in Drenthe. Dit is slechts een greep uit de vele projecten die zich hebben aangemeld. Kortom, vervelen hoeft niet in het weekend van 8 t/m 10 mei: tijdens de Europa Kijkdagen is er genoeg te beleven!

Projecten bij jou om de hoek

Benieuwd welke projecten er bij jou in de buurt gratis te bewonderen zijn? Op deze pagina vindt je een compleet overzicht van projecten die in Noord-Nederland gratis te bezoeken zijn.

De organisatie van de Europa om de hoek Kijkdagen in Noord-Nederland is in handen van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). >> Meer over de Europa Kijkdagen in Noord-Nederland