SUBWAY(R) restaurant met open armen ontvangen bij Arnhems tankstation

8 mei 2015

SUBWAY(R) restaurant met open armen ontvangen bij Arnhems tankstation

Arnhem, 8 mei 2015 - In Arnhem is een SUBWAY(R) restaurant geopend bij het Esso Express tankstation tegenover winkelcentrum Presikhaaf, op 500 meter van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Het is de derde vestiging van de quickserviceformule in Arnhem.

"De Haan en de SUBWAY(R) organisatie hebben hier een gouden combinatie te pakken", aldus franchisenemer Justin Koens, die met dit restaurant in totaal drie SUBWAY(R) restaurants runt. "Het mooie van deze nieuwe locatie is dat we niet alleen automobilisten bedienen, maar ook bewoners, studenten en winkelend publiek. Iedereen is bij ons zeven dagen per week welkom om een Sub te komen eten!"

Voor het nieuwe SUBWAY(R) restaurant zijn 17 medewerkers getraind; zij kunnen meteen aan de slag. De openingstijden van dit nieuwe restaurant zijn van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 20.00 uur, donderdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Nieuw tijdperk in tankstations

SUBWAY(R) Nederland richt zich niet alleen op traditionele locaties, zoals in winkelcentra en op bedrijventerreinen. De focus ligt in toenemende mate op non-traditionele plekken; overal waar consumenten samenkomen. Bijvoorbeeld in `shop-in-shop'-vestigingen, food courts, stations, universiteitsgebouwen en luchthavens. En SUBWAY(R) Nederland grijpt ook kansen aan voor samenwerkingen, zoals die nu met De Haan is aangegaan.

Met deze pilotlocatie heeft Arnhem een primeur te pakken. Het is namelijk de eerste stad met een SUBWAY(R) restaurant bij een Esso Express tankstation van De Haan, die in Nederland vertegenwoordigd is met circa 100 tankstations. Voor deze oliemaatschappij betekent de samenwerking met SUBWAY(R) Nederland een upgrade van het eigen aanbod. "Ons beleid is onder meer gericht op een bijzonder hoge kwaliteit van onze exploitatie", motiveert Patrick Vanwersch, werkzaam bij De Haan. "Vandaar een samenwerking met SUBWAY(R) restaurants, een professionele partij die aansluit bij de uitstraling van het Esso Express tankstation in Arnhem. Beide concepten kunnen door de combinatie optimaal van elkaar profiteren."

Persoonlijke sandwich

Gasten kunnen ook bij dit derde SUBWAY(R) restaurant in Arnhem kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieen en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingredienten. De bereiding duurt slechts tweeenhalve minuut.

Submarine sandwich

SUBWAY(R) restaurants danken hun naam aan de `submarine sandwiches` of `Subs'. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeer (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY(R) restaurants onder andere overheerlijk flatbread, salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.

Over de SUBWAY(R) organisatie

SUBWAY(R) restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 43.800 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 167 SUBWAY(R) restaurants. Bij SUBWAY(R) restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de klant bereid. De SUBWAY(R) formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.