Samenwerking Bickery Food Group B.V. en BOS ice tea

Samenwerking Bickery Food Group B.V. en BOS ice tea

'S-GRAVELAND, 8 mei 2015 - Vanaf april heeft Bickery Food Group B.V. de verkoop en distributie van de producten van BOS volledig overgenomen. Bickery Food Group B.V. zal haar uitgebreide distributienetwerk inzetten om de verkrijgbaarheid van BOS ice tea uit te breiden en meer consumenten van BOS producten te laten genieten.

BOS is een reeks biologische rooibos ijsthee uit Zuid-Afrika. Deze verfrissende ijsthee wordt gemengd met natuurlijke fruit- en specerij-smaken en is verkrijgbaar in de smaken: perzik, citroen, appel, bessen en limoen & gember. De ijsthee's van BOS bevatten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en cafeine en zijn verkrijgbaar in 0,2L blik en 1L tetra verpakking.

De rooibos van BOS wordt geteeld op een biologische rooibosboerderij in Cederberg, Zuid-Afrika. Daar wordt de rooibos ethisch, natuurlijk en op een ecologisch duurzame en maatschappelijk bewuste manier geproduceerd. Ook wordt er voor elk 2.000ste blikje dat verkocht is, door BOS een boom geplant en verzorgd.

Met deze samenwerking speelt Bickery Food Group B.V. in op de steeds groter wordende vraag naar biologische en ecologische producten. Naast het assortiment van BOS biedt Bickery Food Group B.V. ook andere biologische producten aan zoals: De Olmenhorst producten, Scheckter's energy drink, twee varianten Swiss Fairtrade chocolade en twee varianten Meica Bio worstjes.

Bent u geinteresseerd in de producten van BOS of in een van de andere merken van Bickery Food Group B.V.? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Bickery Food Group B.V. of bel met het kantoor in 's-Graveland.