Aegate kondigt nieuwe Chief Sales Officer Farmaceutische industrie aan

CAMBRIDGE, Engeland, May 8, 2015 /PRNewswire/ --

Aegate, toonaangevend in geneesmiddelen verificatie- en authenticatiediensten maakt bekend dat Mark Kroes in dienst is getreden als Chief Sales Officer voor de farmaceutische industrie. Mark zal het commerciele team leiden met betrekking tot hoogwaardige informatiediensten gericht op farmaceutische bedrijven. Mark is afkomstig van Cegedim waar hij Global Vice President was van de afdeling Customer Information. Hij heeft een jarenlange staat van dienst in deze sector en was sinds 1999 werkzaam bij Cegedim nadat zijn voormalige bedrijf Pharma Vision eerst werd overgenomen door Dendrite. Dendrite fuseerde in 2007 vervolgens met Cegedim. Hiervoor was Mark werkzaam bij Eli Lilly en Sandoz. (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150407/738701 )

Mark zegt zich enorm te verheugen op zijn taken bij dit innovatieve bedrijf dat zich met name richt op geneesmiddelenveiligheid alsmede de verbetering van therapietrouw van patienten. Mark de Simone, CEO van Aegate: "Met de komst van Mark versterken wij ons leidinggevend team en onze mogelijkheden hoogwaardige diensten te creeeren voor onze klanten.

Over Aegate

Met een gedocumenteerde geschiedenis van 3 biljoen geneesmiddelen tot op heden gescand en een gemiddelde van 200,000 transacties per uur over 15.000 afleveringspunten, is Aegate de marktleider actief in geneesmiddelen verificatie. Met Aegate Reach, Assure en Protect komen wij tegemoet aan de noden van alle stakeholders. Internationaal ondersteund zowel door fabrikanten als apothekers, Aegate is een Europees bedrijf met vestigingen in heel Europa. Onze missie bestaat erin patienten te beschermen tegen vervalste, ingetrokken of vervallen geneesmiddelen. Wij hanteren een hoogst veilig real-time systeem om de authenticiteit van de geneesmiddelen te checken. Dit gebeurd naadloos van fabrikant tot apotheek, en stemt voldoet aan de vereisten van de Europese wetgeving tegen vervalste geneesmiddelen (FMD). Het Aegate netwerk ondersteund eveneens berichtgeving die additionele informatie verschaft aan de apotheker op het ogenblik van aflevering, zoals regelgevend of veiligheidsadvies, patienten opleiding of therapietrouw. Voor meer informatie over Aegate, ga naar http://www.aegate.com