Behoeftepeiling aangepast sportaanbod

geplaatst op 08 mei 2015

Sportservice Haarlemmermeer, Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer en het Sportcentrum Koning Willem Alexander willen het aangepast sportaanbod het volgende seizoen gaan uitbreiden. Hiervoor willen wij graag inventariseren of er behoefte is op aangepast sportgebied en waar deze behoefte ligt. Dit kan zijn het uitbreiden van een bestaande activiteit of het starten van een nieuw aanbod.

Woont u in (de buurt van ) de Haarlemmermeer, heeft u een beperking en wilt u graag sporten? Laat ons weten welke sport u graag zou willen beoefenen. U zit nergens aan vast en beslist later of u mee gaat doen.

Mogelijk In het najaar wordt er gestart met een aantal proefsporten, maar wij willen wel graag weten waar deze behoefte ligt. Als locatie gaan we in eerste instantie uit van het Sportcomplex Koning Willem Alexander te Hoofddorp, maar als er veel interesse is uit andere woonplaatsen/regio's, dan zoeken wij mogelijk een locatie bij u in de buurt.

Indien u interesse heeft, ontvangen wij graag een e-mail met daarin vermeld:

- welke sport u graag zou willen doen

- of u eventueel al een andere sport beoefend

- naam, adres en telefoonnummer

- een omschrijving van uw handicap

Stuur een reactie naar wwerker@sportservicehaarlemmermeer.nl. Zodra wij een programma hebben kunnen samenstellen en een geschikte ruimte hebben gevonden, wordt u op de hoogte gebracht.