De Bank of America Corporation heeft een 8-K-formulier ingediend

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, North Carolina - (Business Wire)

Bank of America Corporation (de "Corporation") heeft vandaag aan haar aandeelhouders bekendgemaakt dat zij op 7 mei 2015 een actueel verslag via formulier 8-K heeft ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission ("SEC"), waarin wordt bekendgemaakt dat op 6 mei 2015 haar jaarlijkse aandeelhoudersvergadering is gehouden (de "Jaarvergadering"). Bij de Jaarvergadering bevestigden de aandeelhouders van de Corporation de aanpassing en de gewijzigde opstelling van het Bank of America Corporation 2003 Key Associate Stock Plan (het "Plan") onder andere om het aantal gewone aandelen van de Corporation dat beschikbaar is voor awards onder het Plan te verhogen met ongeveer 125 miljoen aandelen. In combinatie met de aanpassing en de gewijzigde opstelling is het Plan hernoemd in "Bank of America Corporation Key Employee Equity Plan". De voorwaarden van het Plan zijn in hoofdzaak hetzelfde op de toename van het aantal aandelen voor awards, de uitleg dat alle aandelen die onder het Plan beschikbaar zijn voor awards als "full value"-awards toegekend kunnen worden op een-voor-een-basis, de toevoeging van prestatiematen en updates voor individuele award-grenzen na. Bovendien is de vervaldatum van het Plan verlengd van 31 december 2015 tot 5 mei 2025.

Naast de goedkeuring van de aanpassing en de gewijzigde opstelling van het Plan hebben de aandeelhouders van de Corporation tijdens de Jaarvergadering:

* alle genomineerden als bestuurders gekozen;

* de raadgevende stem met betrekking tot de vergoeding voor het

management goedgekeurd, en

* de benoeming van PricewaterhouseCoopers LLP geratificeerd als het geregistreerde, onafhankelijke, openbare accountantskantoor van de

Corporation voor 2015.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, opdrachtverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Bank of America Corporation

Michael Pressman, +1 980-386-5083

Assistant General Counsel

Zie het origineel.