Afsluiting n320: nieuw asfalt voor rotonde Laan van Parijsch

Afsluiting n320: nieuw asfalt voor rotonde Laan van Parijsch

In het weekend van 9 en 10 mei krijgt de rotonde op de Laan van Parijsch in Culemborg nieuw asfalt. Dit betekent dat de N320 tussen de Wethouder Schoutenweg en de rotonde Erasmus dit hele weekend is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

De rotonde Laan van Parijsch is in slechte staat en moet nog voor de volgende winter worden aangepakt. Tussen vrijdag 8 mei (20.00 uur) en maandag 11 mei (06.00 uur) wordt het gedeelte tussen de Wethouder Schoutenweg en de rotonde Erasmus afgesloten voor alle verkeer. De omleiding wordt met borden ter plaatse aangegeven.

In genoemd weekend zal aannemer Gebr. Van Kessel diverse asfaltlagen vervangen en waar nodig verstevigen met een wapening. Ook wordt de nieuwe markering aangebracht. Op de toeleidende wegen worden vooruitlopend op de definitieve aanpak in 2016, reparaties uitgevoerd om onverwachte en ongewenste hinder te voorkomen.

Mocht door omstandigheden (slechte weersverwachtingen) het werk afgelast of uitgesteld worden, dan worden de werkzaamheden opnieuw ingepland.