Ondernemers gezocht voor aanpak duurzame inzetbaarheid


Het Vakcentrum vindt het belangrijk dat medewerkers fit en gezond blijven. Want fitte medewerkers verzuimen minder, functioneren beter en zijn productiever. Om de duurzame inzetbaarheid van werknemers een krachtige impuls te geven, participeert het Vakcentrum samen met Vakcentrum ZorgPortaal
in het convenant 'Duurzame Inzetbaarheid'. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is als regisseur en financier van de activiteiten opgenomen in het convenant.

Ledenactie
Maar liefst 25 ondernemers van het Vakcentrum krijgen de mogelijkheid om de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers op een vernieuwende wijze te stimuleren en verder te ontwikkelen. Duurzame inzetbaarheid wordt in deze bedrijven als een vast onderdeel geagendeerd en uiteindelijk opgenomen in
de bedrijfsfilosofie. De aanpak kan per onderneming verschillen. Met de actie hoopt het Vakcentrum inzicht te krijgen in de activiteiten die wel - of juist niet - werken om duurzame inzetbaarheid te verbeteren.

Meld u aan!
Laat u gratis adviseren en ondersteunen door het Vakcentrum en Vakcentrum ZorgPortaal. En meld u vandaag nog aan voor deze speciale ledenactie via reactie@vakcentrum.nl. Uw bedrijf en uw medewerkers varen er wel bij!