Welkom in het gemeentehuis van Drechterland!


08-05-2015 Zaterdag 23 mei zetten we de deuren van het nieuwe gemeentehuis wagenwijd voor u open. We nodigen u van harte uit!

Wat kunt u verwachten?

Het is zover! De laatste spijkers zijn geslagen, de verf is droog en de balies zijn ingericht. Op zaterdag 23 mei is iedereen van 10.00 - 16.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen. Laat u rondleiden door het nieuwe pand. We staan klaar om u meer te vertellen over het ontwerp en de
inrichting. Drink een kop koffie met de burgemeester. Luister mee aan de keukentafel bij Drechterland Draait Door. Spiek in de kamers waar verenigingen en kunstenaars uit Drechterland zich presenteren. Of trouw voor 1 dag? We wensen u een fijne reis!

Kinderprogramma

Ook voor de kinderen is er op 23 mei genoeg te beleven. In een huis mag je als kind heerlijk spelen. Zo ook op deze dag. Versier je eigen PET-fles, trouw voor 1 dag met je beste vriendje, vriendinnetje of je huisdier. Laat je betoveren door de magie van Jorido tijdens zijn Magic Shows. Blaas
de allergrootste zeepbel of maak een selfie met de ambtsketen om je nek. Tijdens de open dag op 23 mei kan het allemaal.

Regel eenmalig op zaterdag uw reisdocumenten

Op deze speciale zaterdag zijn de balies in het gemeentehuis gewoon geopend. Maak gebruik van de gelegenheid en regel gelijk uw reisdocumenten of rijbewijs. De medewerkers van de gemeente staan voor u klaar.


Speciale krant

Ter gelegenheid van de opening van het gemeentehuis is een speciale krant uitgegeven. Hierin vindt u informatie over het ontwerp en de inrichting van het gebouw. En ook praktische informatie over de dienstverlening en de bereikbaarheid van de gemeente kunt u in deze uitgave lezen. De krant
wordt half mei huis-aan-huis verspreid in heel Drechterland.

Praktische info

Het Open Huis van de gemeente begint zaterdag 23 mei om 10.00 uur tot 16.00 uur kunt u het gemeentehuis bezoeken en aan de verschillende programma-onderdelen deelnemen.

Komt u op de fiets? Heel graag! U kunt uw fiets stallen op een van de speciale fietsparkeerplaatsen. Volg de borden!

Komt u met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaats bij sporthal De Sluis, bij het station van Hoogkarspel, de bibliotheek en de RK-kerk. Denk aan uw blauwe parkeerkaart en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.
08-05-2015
Thema Nieuws, Projecten, Drechternieuws