Uitnodiging Themadag "communicatie met burgers, gemeente en organisa..


(11-05-2015)

Graag willen wij u uitnodigen voor een bijzondere evenement op dinsdag 26 mei a.s. in cultureel centrum D'n Bogerd, Van Heemstraweg 53, Druten.

Het is ons gelukt om de theatervoorstelling "De Omdenkers" naar Druten te laten komen.

Deze produktie is gemaakt en wordt gespeeld door een gezelschap van mensen met een levenservaring van armoede en/of thuisloosheid; daarnaast professionele theatermakers en muzikanten. Met "De Omdenkers" nemen zij langs de weg van theater deel aan het maatschappelijk debat rond de
participatiesamenleving.

"Het publiek ziet een goed opgebouwd verhaal met passie gespeeld. Maatschappijkritisch zonder een drammerige politieke correcte ondertoon, maar serieuze kost die op een luchtige en regelmatige komische wijze geserveerd wordt " (Dagblad van het Noorden).

Na afloop is er gelegenheid de theatergroep in informele setting te ontmoeten. Wellicht kunnen we met elkaar in gesprek gaan over de vraag hoe wij een samenleving bouwen, waaraan mensen die in een kwetsbare situatie leven het beste van zichzelf kunnen bijdragen.

Informatie / discussiemarkt : "Wat is onze droom zorg en welzijn"

Vanaf 16.00 uur zijn diverse instanties in D'N Bogerd aanwezig , onder andere het Sociaal Team van Druten; Stichting Voor Mekaar; RIBW; GGD; de WMO - Raad en diverse andere organisaties om met u van gedachten te wisselen. Waarbij de "PRAOTBANK" een nieuwe vorm is om iets van elkaar te horen;
daarnaast kunt u uw droom weergeven over zorg en welzijn; dat zou dan een goed advies kunnen zijn voor de Gemeente.

De werkgroep Communicatie van de WMO - Raad Druten hoopt met dit thema, een beginnende brug te slaan tussen beleidmakers, zorgaanbieders en burgers waarbij we gezamenlijk proberen uit te gaan van kansen in plaats van problemen.

De voorstelling begint om 20.00 uur in de theaterzaal van cultureel centrum D'n Bogerd in Druten. De toegang is gratis en aanmelden voor kaarten kan via meikecroonen@hotmail.com.

De theaterzaal heeft 260 plaatsen [vol is vol] bestelde kaarten dienen voor !9.30 uur opgehaald te worden in de foyer van Dn Bogerd.Niet opgehaalde kaarten worden na dit tijdstip vrijgegeven.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Communicatie WMO - Raad Druten

Meike Croonen
Wil van de Geijn
Huub Ketels