Op vakantie? Vraag nu uw paspoort of ID-kaart aan


11 mei 2015

Over twee maanden begint de zomervakantie. Heeft u plannen om naar het buitenland te gaan? Verloopt uw paspoort of identiteitskaart binnenkort? Maak dan nu een afspraak en vraag uw nieuwe reisdocument meteen aan.

Een afspraak maakt u gemakkelijk en snel. Kom langs met alle personen die een nieuw identiteitsbewijs nodig hebben wanneer het u uitkomt.

* afspraak maken

Dit neemt u mee

* Uw huidige reisdocumenten (ook als deze verlopen zijn)
* Een recente, goed gelijkende kleurenpasfoto
* Voor kinderen onder de 18 jaar: het toestemmingsformulier. In de ontvangstbevestiging van uw afspraak staat een link naar het toestemmingsformulier op de website.

Paspoort of identiteitskaart?
Met een Nederlandse identiteitskaart kunt u reizen naar alle lidstaten van de Europese Unie en naar Andorra, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, San Marino, Turkije, IJsland en Zwitserland. Voor het reizen naar alle andere landen heeft u een paspoort nodig.

Uw reis kan bijna beginnen
Uw nieuwe documenten liggen na 5 werkdagen voor u klaar. Voor het afhalen hoeft u geen afspraak te maken. Hiervoor kunt u terecht bij de snelbalie. Komt u met alle personen die een nieuw identiteitsbewijs nodig hebben.

Een zorgeloze vakantie begint met een goede voorbereiding. Maak nu een afspraak.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Siegmund van de gemeente Katwijk, tel. 071 406 5390 of via het e-mailadres communicatie@katwijk.nl.