Gemeente Deurne / Gemeente / Actueel / Nieuws / Actiedag 20 juni 2015


Actiedag 2014 een groot succes: actiedag 2015 komt eraan!

Een groot aantal verenigingen heeft vorig jaar al meegedaan en weet hoe leuk het was. Alle reden om ook dit jaar weer een actiedag te organiseren. Er is een brief verstuurd naar de deelnemers van vorig jaar. Heb je de brief niet gekregen en wil je wel meedoen: hierbij de informatie.

Actiedag 2015: De actiedag is op zaterdag 20 juni van 09:00 tot 13:00 uur.

Klussen

De gemeente stelt een lijst met klussen samen die we jullie sturen na aanmelding. Jullie kunnen daarop voorkeur voor een klus aangeven. Als je zelf klussen hebt wil je dat dan bij de aanmelding vermelden. We proberen daar zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Leeftijden en begeleiding

Dit jaar kunnen deelnemers vanaf 12 jaar zich aanmelden. Voor de veiligheid verwachten wij bij elke 2 aanmeldingen van deelnemers tussen 12 en 16 jaar 1 volwassen begeleider van de eigen vereniging.

Vergoedingen

Deelnemers van 12 tot en met 16 jaar krijgen 10 euro voor hun deelname aan de dag. Iedereen boven de 16 jaar ontvangt 18 euro. Het totaalbedrag wordt uitgekeerd aan de vereniging.

Aanmelden
We vragen je om binnen je vereniging na te gaan wie wil deelnemen en ons dit voor 1 juni te laten weten via DeurneKoek@gemeente.deurne. Wil je daarbij vermelden:

* Contactpersoon (van de vereniging) met e-mailadres en telefoonnummer, bij voorkeur mobiel nummer
* Aantal deelnemers met de leeftijd per deelnemer
* Eventuele eigen klussen

Na aanmelding stellen we een deelnemerslijst samen en communiceren wij verder via de opgegeven contactpersoon. I.v.m. planning van de klussen vragen wij jullie om vooraf goed na te denken over het aantal aanmeldingen. Als het aantal aanmeldingen veel verschilt van het uiteindelijke aantal
deelnemers wordt het lastig de dag vlot te laten verlopen.

We hopen dat jullie je in grote getalen aanmelden. Mocht het zo zijn dat het aantal deelnemers te groot is voor een goede planning dan moeten we misschien een maximum per vereniging instellen.

Graag tot zaterdag 20 juni!