Meld je nu aan voor de incidentonderzoeksdag


11 mei 2015

incidentonderzoeksdag sept. 2014

In navolging op de geslaagde incidentonderzoeksdag van vorig jaar (zie ook: Samen leren op de eerste incidentonderzoeksdag), organiseren de Brandweeracademie en Brandweer Nederland ook dit jaar weer een incidentonderzoeksdag. En wel op donderdag 11 juni.

Aan de hand van een aantal recente branden worden thema's verder uitgediept in presentaties, maar ook in interactieve workshops. Daarbij is ook de inbreng van jouw vakkennis belangrijk!

Een greep uit de reacties van 2014:
"Ik vond de persoonlijke emotie bijna voelbaar bij het vertellen van de verhalen, hierdoor maakt het bij mij meer indruk."
"Volgend jaar ben ik weer van plan om te komen, omdat incidentenonderzoek en toepassing van de wetenschap een wezenlijk aspect zijn om te komen tot brandveiligheid".
"Goede sprekers/presentaties en interessante workshops. Ik ben met veel 'positieve energie' weggegaan en heb de informatie gedeeld op mijn werkvloer."

Doel

Het doel van de Incidentonderzoeksdag is het leren van branden en overige incidenten door het verrichten van onderzoek. De dag is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met risicobeheersing, incidentbestrijding en brandonderzoek. Ook medewerkers vakbekwaamheid en kennisregisseurs zijn van
harte welkom.

Programma en aanmelden

Bekijk het programma. Hier kun je je ook aanmelden.
Je kunt het programma ook downloaden.