Werkzaamheden Nieuwe Steeg en Parallelweg

Maandag 11 mei wordt gestart met de voorbereiding voor de riolerings- en wegwerkzaamheden aan de Nieuwe Steeg en de Parallelweg in Herwijnen. Aannemersbedrijf Van Wijk uit Nieuwegein voert deze werkzaamheden uit en het is naar verwachting 17 juli gereed.

Nieuwe Steeg

Om de bereikbaarheid van bedrijven en winkels te waarborgen, worden de werkzaamheden aan de Nieuwe Steeg in twee delen uitgevoerd. Vanaf 18 mei wordt de Nieuwe Steeg opgebroken en voor de helft afgesloten voor het verkeer. De aannemer gaat daarna aan de slag en het verkeer kan over de rest van de verharding rijden. De doorstroming wordt geregeld met een verkeersregelinstallatie.

Nadat de werkzaamheden in het eerste gedeelte zijn afgerond, wordt het andere gedeelte van de Nieuwe Steeg gedaan. Wij verzoeken u gedurende de werkzaamheden een alternatieve route te nemen. Het vrachtverkeer wordt verzocht om via de Zandsteeg en de Achterweg te rijden.

Parallelweg

De werkzaamheden in de Parallelweg zijn vooralsnog ingepland van 22 juni t/m 8 juli. De Parallelweg wordt alleen afgesloten voor het asfalteren, dit duurt een dag. Het verkeer wordt die dag omgeleid. Tijdens de andere werkzaamheden blijft de Parallelweg open.