Avond- en nachtafsluitingen af- en opritten A1 tussen Bunschoten en Knooppunt Hoevelaken

07-05-2015 | Rijkswaterstaat Midden-Nederland | persbericht

Rijkswaterstaat voert in de avond en nacht van maandag 11 mei van 21.00 uur tot dinsdagochtend 12 mei 6.00 uur werkzaamheden uit aan de op- en afrit A1 Amersfoort Noord (13). De op- en afrit worden dan afgesloten voor het verkeer.

Omleidingsroutes

* Verkeer dat de A1 op wil rijden via deze oprit, wordt omgeleid via A28 Amersfoort oprit 8.

* Verkeer dat de A1 af wil rijden via deze afrit, wordt omgeleid via knooppunt Hoevelaken naar de A1 richting Amsterdam, Amersfoort Noord afrit 13

In de avond en nacht van dinsdag 12 mei van 21.00 uur tot woensdagochtend 13 mei 5.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan de op- en afrit A1 Bunschoten - Spakenburg (12). De op- en afrit worden dan afgesloten voor het verkeer.

Omleidingsroutes

* Verkeer dat de A1 op wil rijden via deze oprit, wordt omgeleid via Amersfoort Noord, oprit 13.

* Verkeer dat de A1 af wil rijden via deze afrit, wordt omgeleid via Amersfoort Noord, afrit 13.

Gele borden langs de weg geven de omleidingsroute aan. De werkzaamheden aan de op- en afritten worden uitgevoerd in het kader van de verbreding van de A1 van Bunschoten naar Hoevelaken.

Meer informatie

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van het project A1 Bunschoten - Hoevelaken. Rijkswaterstaat verbreedt de A1 tussen aansluiting Bunschoten en knooppunt Hoevelaken van 2 naar 3 rijstroken in de richting van Amsterdam naar Apeldoorn. Hiermee worden de files op dit traject aangepakt en verbetert de doorstroming. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden aan de A1 op vanAnaarBeter. Volg vanAnaarBeter ook op Twitter, via @vanAnaarBeter. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Bel met de gratis informatielijn 0800-8002.