Sportieve middag voor Maasgouwse scholieren(12-05-2015)


RSS
Nationale sportweek

Op 22 april 2015 organiseerde gemeente Maasgouw in het kader van de Nationale Sportweek een sportieve woensdagmiddag voor de basisschoolleerlingen van Maasgouw. De middag werd georganiseerd in samenwerking met Handbalvereniging Maasgouw, TC Helios, Tennis Management Limburg, Tennisclub
Beegden, Tennisvereniging Wessem en met stagiaires van het CIOS.

Scholenkampioenschap handbal

In de Andreashal in Maasbracht vond het Scholenkampioenschap handbal plaats, waaraan leerlingen uit de groepen 3,4,5 en 6 van basisschool 't Breerke, basisschool Triangel, SBO Op de Tump en basisschool de Sleye meededen.

Er werden leuke wedstrijden gespeeld. Vooral basisschool 't Breerke ging met de prijzen naar huis. Als afsluiting van een succesvolle periode Go for Gold Handbal op de verschillende scholen in Maasgouw waren ook de Go for Gold leeuw en touringcar aanwezig bij deze middag.

Tennisclinic bij TC Helios

Bij TC Helios was er voor de leerlingen van de basisscholen in Beegden, Heel, Thorn en Wessem een tennisclinic, verzorgd door trainingsschool Tennis Management Limburg. De clinic bestond uit leuke spellen en oefeningen en werd afgesloten met wedstrijden. Aan de clinic deden 19 kinderen mee.
Daarvan gaan 12 kinderen een proefles tennis volgen.

Kortom; een zeer geslaagde sportieve woensdagmiddag in Maasgouw.