Commissievergaderingen in mei


12 mei 2015 Commissievergaderingen in mei

Archieffoto Raadsvergadering

De raadscommissies Middelen, Samenleving en Ruimte houden in mei een openbare vergadering om 20.00 uur in de Burgerzaal van het raadhuis aan het Raadhuisplein 1 te Heemstede. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

* De commissie Samenleving bespreekt op dinsdag 12 mei o.a. de toekomst Bibliotheek, de onderhoudsplannen voor Sportpark en sportcentrum Groenendaal en het Transformatieplan "Welzijn Heemstede" van de Stichting CASCA en Stichting WOH
* Op de agenda van de commissie Middelen op woensdag 13 mei staat o.a. het toewijzingsbeleid ligplaatsen gepland.
* De commissie Ruimte bespreekt op donderdag 12 maart onder andere de visie winkelcentra Heemstede en de herinrichting Wilhelminaplein.

Bekijk de volledige agenda's van de commissievergaderingen door in de vergaderkalender op de betreffende vergadering te klikken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------