Regionale Veteranendag


12-05-2015 Op 20 juni vindt de regionale veteranendag plaats in Medemblik. Deze regionale versie van de veteranendag wordt een keer in de vijf jaar georganiseerd.

Honderden veteranen

Tijdens de tweede Regionale Veteranendag verwelkomt gastgemeente Medemblik honderden veteranen in actieve en postactieve dienst. De gemeente Medemblik doet dat namens de zeven Westfriese gemeenten. Het evenement vindt plaats in Medemblik.

Organisatie

De organisatie van de Regionale Veteranendag is in handen van een werkgroep namens de zeven Westfriese gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. De regionale veteranendag wordt een keer in de vijf jaar georganiseerd.

Informatie en aanmelden

De veteranen hebben eind april via hun eigen gemeente een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Bent u een veteraan uit de regio, maar heeft u begin mei nog geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u zich alsnog aanmelden via veteranendag@medemblik.nl. Het volledige programma en meer informatie
vindt u op www.medemblik.nl. U kunt ook contact opnemen met Esther Dol van de werkgroep Veteranendag via (0229) 85 6000 of op bovenstaand e-mailadres.