Opvoeden.nl vervangt CJG-website


RSS

Actueel bericht, 12 mei 2015

Sinds 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor alle jeugdhulp. In Doetinchem zijn in het Zorgplein jeugdconsulenten aangesteld. In de buurtcoachteams zitten ook buurtcoaches met een achtergrond in de jeugdzorg. Zij beantwoorden uw vragen of wijzen u de weg in de jeugdhulp. Ook
werken samen met bijvoorbeeld scholen en jeugdinstellingen. Dit betekent dat het Centrum voor Jeugd en Gezin ook is opgegaan in de gemeente.

Informatie over jeugd en opvoeden

Online informatie over jeugd en opvoeden kunt u voortaan vinden op de websites: www.doetinchem.nl/metelkaarvoorelkaar en www.opvoeden.nl. De website www.opvoeden.nl wordt beheerd door Stichting Opvoeden.nl. Deze stichting is een initiatief vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en
Sport (VWS) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). De website www.opvoeden.nl is dus voor en door gemeenten. De website vervangt de website www.cjgachterhoek.nl/doetinchem. Deze website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is per 1 mei 2015 opgeheven.

Vragen over jeugd en opvoeden

Voor al uw vragen over jeugd en opvoeden kunt u terecht op het Zorgplein van gemeente Doetinchem (Terborgseweg 21) (0314) 377 377. Ook kunt u terecht bij uw buurtcoach voor vragen en advies over jeugd en opvoeden.