Wil je meer weten over Leren en Werken?


Publicatiedatum: 12 mei 2015
12 mei 2015 Leren en Werken Infomarkt #lewinfo op 21 mei tussen 13.00 en 16.00 uur in de Effenaar in Eindhoven @Sp_LenW_Ehv.

Ben jij tussen de 18 en 28 jaar? Kom dan op donderdag 21 mei tussen 13.00 en 16.00 uur naar de Infomarkt Leren en Werken in de Effenaar in Eindhoven (Dommelstraat 2 - 5 minuten lopen vanaf CS).

Beroepen en opleidingen

Op deze markt krijg je informatie over kansrijke beroepen en de daarbij behorende opleidingen in de arbeidsmarktregio Zuidoost Brabant. Ook kun je er terecht voor cv-tips, opleidingsadvies, kledingadvies, vragen over geldzaken, informatie over de Startersbeurs en er is een vacaturewand. Bij de
beroepenstands ICT, Zorg, Defensie, Techniek, Transport/Logistiek, Schoonmaak geven mensen van de kenniscentra en/of de bijbehorende opleidingscentra en gemotiveerde BBL-ers met veel plezier meer uitleg over hun vak/opleiding.

Interessant voor jou?

Na afloop van je bezoek kun je aangeven in welke branche je een 'verdiepingsslag' wil maken. Het Servicepunt Leren en Werken helpt je dan bij het vinden van een rondleiding, meeloopdag of korte stage bij een van de deelnemende bedrijven.

De Leren en Werken Infomarkt wordt georganiseerd door het Servicepunt Leren en Werken regio Eindhoven in samenwerking met Gemeente Eindhoven e.a.

Heeft u een opmerking over deze pagina? Geef het ons door.