Oproep digitaal klantenpanel Omlegging A9

12-05-2015

Voor het project Omlegging A9 Badhoevedorp wil Rijkswaterstaat u graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de omlegging. Binnenkort start de vierde meting van ons digitale klantenpanel.

Naderend verkeer op de A9.

Meld u aan voor het panel A9

Hoe meer mensen deelnemen aan het panel, hoe betrouwbaarder de resultaten zijn. Daarom is Rijkswaterstaat altijd op zoek naar nieuwe panelleden. Bent u nog geen lid van het panel? Dan nodigen wij u graag uit om alsnog lid te worden. In juni ontvangt u de eerstvolgende vragenlijst.

Uw wensen en ideeen

We gebruiken uw wensen, ideeen en opmerkingen om verkeers- en bouwhinder zoveel mogelijk te verminderen en de informatievoorziening te verbeteren. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten tijd in beslag en deelname is geheel vrijblijvend.

Aanmelden

Wilt u uw bijdrage leveren? Ga naar de pagina Digitaal panel Rijkswaterstaat en meld u aan voor het panel A9.

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een link naar de registratiepagina om uw deelname te bevestigen. Op de registratiepagina vindt u een korte, eenmalige intake-vragenlijst en kunt u zich aanmelden voor ons panel (panel Noord-Holland - A9), alsook voor andere panels.

Goed om te weten

* Al uw gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld door Rijkswaterstaat en nooit aan derden verstrekt.

* Al uw gegevens worden anoniem verwerkt in de rapportage.

* Uw deelname aan het digitaal klantenpanel is geheel vrijwillig en vrijblijvend.

Meer informatie over het project vindt u op de projectpagina A9: omlegging bij Badhoevedorp.