Veteranendag Westerkwartier 2015


Bent u veteraan, bent u de partner van een overleden veteraan of kent u iemand die veteraan is? Op zaterdag 20 juni a.s. vindt de Veteranendag Westerkwartier 2015 plaats in dorpshuis "De Rotonde" Bloemersmastraat 1b te Niekerk vanaf 10.00 tot 14.00 uur.
De burgemeesters van Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn nodigen alle veteranen en hun eventuele partner/begeleider uit om op 20 juni a.s. aanwezig te zijn bij de Veteranendag Westerkwartier 2015.

Niet geregistreerd?

Alle veteranen uit de vier gemeenten die zich geregistreerd hebben bij het Veteraneninstituut ontvangen een uitnodigingsbrief met antwoordkaart. Veteranen die zich niet geregistreerd hebben, worden via deze oproep uitgenodigd.

Meld u aan!

Woont u in de gemeente Grootegast, Leek, Marum of Zuidhorn en bent u als veteraan niet geregistreerd bij het Veteraneninstituut? U kunt zich tot 10 juni aanmelden bij de heer Dirk Jan Westerhof van het bureau Kabinetszaken van de gemeente Grootegast, telefoon 0594 - 69 57 22 of per e-mail
dirk.jan.westerhof@grootegast.nl[IMG]
Vermeld hierbij uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u op 20 juni aanwezig hoopt te zijn. Graag ook het jaar en het land van uw missie vermelden.