Conferentie Kempen zonder Grenzen in Hapert


Wilt u ook met uw Vlaamse en Nederlandse collega-ondernemers en bestuurders in de Kempen samenwerken, nieuwe projecten ontwikkelen en samen de regionale economie versterken? Kom dan op woensdag 10 juni vanaf 13.00 uur naar de conferentie 'Kempen zonder Grenzen'.

Deze editie is een vervolg op de eerste editie die was georganiseerd in Budel op 21 oktober 2013.

Dit keer worden concrete financieringsmogelijkheden voor grensoverschrijdend innoveren gepresenteerd. Er zal een breed scala aan adviseurs aanwezig zijn om uw vragen over grensarbeid, sociale zekerheid en financiering te beantwoorden. Verder is er voldoende ruimte voor discussie en netwerken
met uw collega's. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers en bestuurders die mogelijkheden zien voor grensoverschrijdende samenwerking en met vragen en/of knelpunten zitten.

De conferentie vindt plaats op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Om 13.00 uur start het programma. De conferentie wordt geopend door burgemeester Swachten en gedeputeerde Pauli van de Provincie Noord-Brabant. Om 17.00 uur wordt de middag afgesloten met een netwerkborrel.

U kunt zich aanmelden voor 1 juni aanstaande bij mevrouw J. Panjoel via e-mailadres kempenzondergrenzen@bladel.nl of via telefoonnummer 0497-36 16 36. Ook voor nadere informatie kunt u bij haar terecht.

Logo Kempen zonder Grenzen