Wordt jouw klas Kampioen Gezond Snoepen?


12 mei 2015Op de laatste avond van de Avondvierdaagse krijgen kinderen meestal een snoepketting. Natuurlijk leuk, maar ook ongezond. Reden om dit eens anders te doen en gezond gedrag te belonen. B.Slim roept alle deelnemers van de Avondvierdaagse op om op de laatste avond als klas het thema
`gezond snoepen' op een zo origineel mogelijke manier uit te beelden.
Win

Meedoen kan door bijvoorbeeld een fruitketting te dragen, verkleed te gaan als groente of gezonde traktaties uit te delen. Maak een foto van de groep en plaats deze op de Facebookpagina van B.Slim of mail deze naar contact@bslim.nu. Ook staat wethouder Fleur Imming op de laatste avonden van de
Avondvierdaagse in de stad (18 t/m 21 mei), Hoogland (2 t/m 5 juni) en Vathorst (15 t/m 18 juni) langs de kant om de groepen aan te moedigen en de ideeen te bekijken.

Win een schoolreisje met jouw foto

De gezondste en creatiefste groep wint een uitje voor de hele klas. Voor kinderen uit de onderbouw is dit een dagje naar DierenPark Amersfoort. Kinderen uit de bovenbouw kunnen een uitje winnen naar Corpus in Leiden. Foto's insturen kan tot en met maandag 22 juni.

Meer informatie en de spelregels: www.bslim.nu/fotowedstrijd. Deze actie is een samenwerking van B.Slim (GGD regio Utrecht en gemeente Amersfoort), FrieslandCampina en DierenPark Amersfoort.

Facebook Twitter LinkedIn NuJij Email