Woningoverval


Woningoverval

Laatste update:
13-05-2015 | 12:12

Doorn - Op dinsdagavond 12 mei werd een vrouw in haar woning aan de Buurtweg overvallen. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.

Rond 23.40 uur hoorde het slachtoffer geluiden in de woning en besloot zij poolshoogte te nemen. Zij betrapte hierbij een onbekende man in een slaapkamer. De vrouw werd direct geslagen en de verdachte dwong haar de verblijfplaats van haar waardevolle goederen aan te wijzen. Op het moment dat
de verdachte hiernaar op zoek ging, zag zij kans de woning te ontvluchten en de politie in kennis te stellen. Bij komst van de politie bleek de verdachte met enkele waardvolle spullen verdwenen te zijn.

De specialisten van de forensische opsporing stelden een onderzoek in en het slachtoffer werd door ambulancepersoneel onderzocht. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Wie heeft informatie?

De politie stelt een onderzoek in en wil graag in contact komen met getuigen die kort voor - , tijdens of na de overval een verdachte situatie en/of persoon hebben gezien. U kunt hiervoor bellen met de recherche van het district Oost-Utrecht via het telefoonnummer 0900-8844. Indien u anoniem
informatie kwijt wilt, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000 of via

www.meldmisdaadanoniem.nl