26 mei Wijkavond energiebesparing en -opwekking in Westereng en Oost..


13/05

26 mei Wijkavond energiebesparing en -opwekking in Westereng en Oostereng

De gemeente gaat samen met Watt Nu en Hoom aan de slag met een collectieve wijkactie om de wijken Westereng en Oostereng te verduurzamen. Op dinsdagavond 26 mei wordt een wijkavond georganiseerd over de mogelijkheden van energie opwekken en besparen.

U bent welkom in WOC de Palmpit, Koekoeklaan 3. Inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start de informatiebijeenkomst. Eigen woning energiezuiniger 50% van onze inwoners denkt erover om de eigen woning energiezuiniger te maken. Daarnaast willen veel inwoners zelf duurzame energie opwekken
bijvoorbeeld met zonnepanelen. Toch nemen veel mensen de defifinitieve beslissing om het echt uit te laten voeren (nog) niet. Daar wil de gemeente samen met Hoom en Watt Nu verandering in brengen.

Hoom adviseert particuliere woningbezitters over het energiezuiniger maken van de woning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoom, info@maakjehuishoom.nl of (088) 191 18 88. U kunt ook een kijkje nemen op www.maakjehuishoom.nl/bussum .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------