Nu parkeren met PIN en Dip & Go


13/05

Nu parkeren met PIN en Dip & Go

[IMG]
Na het verdwijnen van de chipknip kon er tijdelijk bij een aantal parkeerautomaten alleen met muntgeld betaald worden. Sinds een maand is dat probleem opgelost en kan er ook met PIN betaald worden.

Op een aantal plaatsen is het zelfs mogelijk om te betalen met het nieuwe Dip & Go.

Pinnen
Bij de parkeergarages Brediusdam, Nieuwe Brink en De Olmen kan nu zowel met muntgeld als met PIN worden betaald.

Dip & Go
Dip & Go staat voor veilig en makkelijk betalen met uw betaalpas, zonder uw pincode in te tikken. Dit kan in parkeergarage De Olmen en Nieuwe Brink en bij tien automaten op straat. Omdat de pincode niet hoeft te worden ingevoerd, maken `skimmers' geen kans. Bovendien kost een transactie minder
tijd. Per transactie kan tot een maximumbedrag van EUR 50,- worden betaald.

De tien parkeerautomaten waar u zowel met muntgeld en Dip & Go kunt betalen, staan op het Wilhelminaplantsoen, de Veldweg, het Raadhuisplein, het Boekweitplein, de Herenstraat, de Spiegelstraat, de Lindelaan en de Meerweg.

Mobiel betalen
In Bussum kunt u nog niet mobiel betalen. Hierover wordt binnenkort een besluit genomen. Op de Gemeentepagina en www.bussum.nl houden we u op de hoogte. Voor meer informatie over betaald parkeren kunt u contact opnemen met Denise Croon, (035) 692 88 83 of d.croon@bussum.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------