Identiteit gewonde fietser niet bekend


Identiteit gewonde fietser niet bekend

Laatste update:
13-05-2015 | 14:09

America - Een onbekende man is woensdagmorgen in America (gemeente Horst a/d Maas) buiten bewustzijn geraakt, nadat hij op zijn fiets betrokken was geraakt bij een aanrijding met een auto.

De aanrijding vond tegen 11:00 uur plaats op de kruising tussen de Midden Peelweg en de Wouterstraat. Na de aanrijding bleek de man niet meer aanspreekbaar te zijn. Omdat hij geen identiteitsgegevens bij zich had, heeft de politie tot nu toe niet kunnen vaststellen om wie het gaat.

Signalement

Het slachtoffer is een bejaarde man met een lengte van tussen de 1.75 en 1.80 meter. De man droeg onder meer een lichtblauwe blouse met een donkerblauw vest en een grijze pantalon. Daarnaast droeg hij zwarte schoenen en had hij een witte pet op. Hij reed op een bruine damesfiets van het merk
Cortina met een groenkleurige stoffen bedekking van het zadel en voorzien van fietstassen. Wanneer iemand de man aan deze beschrijving denkt te herkennen, dan kan hij of zij contact opnemen met de politie in Horst aan de Maas, te bereiken via 0900 8844.