Denk mee over zorg, vrijwilligers, verenigingsleven etc.!


De afgelopen jaren is er al hard gewerkt om de leefbaarheid in onze dorpen te behouden en te verbeteren. Er zijn al veel projecten afgerond en dat is een resultaat om trots op te zijn! Maar zijn we nu klaar? Is de leefbaarheid in ons dorp gegarandeerd voor de toekomst?

Diverse actuele ontwikkelingen hebben gevolgen voor de leefbaarheid in een dorp. Denk hierbij aan de veranderingen in de zorg, vergrijzing etc. Samen moeten we nadenken over hoe we hier mee omgaan. Hoe zorgen we dat het prettig wonen en werken blijft in onze gemeente?

We gaan daarom samen beleid maken op alle gebieden die met leefbaarheid te maken hebben. Denk hierbij aan zorg, vrijwilligers, mantelzorgers, leefomgeving, verenigingen, cultuur, sport- en burgerinitiatieven. Het is belangrijk te bepalen wat u en de inwoners van het dorp nodig hebben en wat u
daarvoor zelf kunt doen. Samen kunnen we de plannen realiseren en werken aan de leefbaarheid in onze gemeente. Samen doen!

Hiervoor hebben we iedereen nodig. Kom dus naar de bijeenkomst in uw dorp en praat mee over uw toekomst! Denk mee over uw toekomst!

* 20 mei: Hulsel, 20.00 uur in `t Drieske
* 21 mei: Hooge Mierde, 20.00 uur in De Schakel
* 3 juni: Reusel, 20.00 uur in De Kei
* 4 juni: Lage Mierde, 20.00 in De Ster