Deelnemers gezocht testpanel communicatiemiddelen woninginbraken


Deelnemers gezocht testpanel communicatiemiddelen woninginbraken

Laatste update:
13-05-2015 | 15:32

Groningen - De politie organiseert een test onder burgers voor de communicatiemiddelen die ingezet worden bij de aanpak van de woninginbraken. Op dinsdagavond 19 mei bent u van harte welkom op het politiebureau in Groningen.

Voor het bereiken van goede resultaten bij de aanpak van woninginbraken is het belangrijk dat er goede communicatiemiddelen beschikbaar zijn. De afgelopen tijd heeft de politie veel landelijke communicatiemiddelen voor woninginbraken ontwikkeld. Tijdens de testsessie worden de effecten en
waardering van de communicatiemiddelen gemeten. De politie wil vooral weten wat burgers vinden van deze communicatiemiddelen. Wat werkt wel en wat werkt niet en waarom?

Testpanelleden

De politie zoekt ongeveer vijftien mannen en vrouwen voor het testpanel, van verschillende leeftijden en culturele achtergronden.

Locatie

De test vindt plaats op dinsdag 19 mei van 18.00 tot 20.00 uur op het politiebureau aan de Rademarkt 12 in Groningen.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Stuur dan een mail naar communicatie-noord@groningen.politie.nl. Vermeld in deze mail uw voor- en achternaam, leeftijd, geslacht, nationaliteit en telefoonnummer. U ontvangt dan een bevestiging met meer details.

Vier locaties

De landelijke communicatiemiddelen worden tijdens verschillende sessies op vier locaties getest, namelijk in Groningen, Amsterdam, Eindhoven en Tilburg.