Bewonersbrief tijdelijke parkeervakken Wolgalaan


13 mei 2015

Aan de bewoners van de Genuahaven (incl. CLUP, CJG, RIBW, Stichting Wonen en Zorg), Rotterdamhaven, Piraeushaven, Wales 4 (school), Loirestraat 5-41 (Odion, oneven nummers), Marseillehaven 1 t/m 16, 38 t/m 44 en Lissabonhaven 1 t/m 7 en 50 t/m 55 is onderstaande bewonersbrief bezorgd:

onderwerp: tijdelijke parkeervakken Wolgalaan

Beste bewoner,

In de week van 11 mei begint de firma Germieco met de aanleg van 47 tijdelijke parkeervakken aan de Wolgalaan. Na het afronden van de nieuwbouwwerkzaamheden worden deze plekken gelijk met de permanente inrichting van de openbare ruimte definitief aangelegd. Wanneer deze nieuwbouwwerkzaamheden
starten is nog niet bekend.

Parkeren

Bewoners vragen al langere tijd om extra parkeervoorzieningen. Vooruitlopend op de woningbouw en de aanleg van parkeerplaatsen op Kop West, komen er nu eerst tijdelijke plekken aan de Wolgalaan.

Bereikbaarheid

De parkeerplaatsen worden aangelegd met een halve wegafzetting; verkeer wordt met borden en verkeersregelaars langs het werk geleid.

Asfalteren

Aansluitend wordt gewerkt aan het gedeelte Wolgalaan, vanaf de Vuurtorengracht tot en met de huidige kruising Neckerstraat . Over die werkzaamheden informeren we alle aanwonende bewoners en ondernemers over enkele weken uitvoerig.

Vragen

Heeft u vragen? U kunt deze stellen aan de heer E. Schoorl, toezichthouder van de gemeente, via telefoonnummer (0299) 452 452.

Met vriendelijke groet, Dan Swart, Projectleider