Unit4 benoemt Kara Walsh als Chief Human Capital Officer

Utrecht - 13. May 2015

Kara Walsh (44) is door bedrijfssoftwareleverancier Unit4 benoemd als Executive Vice President - Chief Human Capital Officer.

Haar belangrijkste speerpunten zijn carriereontwikkeling en het creeren van een omgeving waarin mensen kunnen groeien en zich ontwikkelen. Zo zal ze de verantwoordelijkheid krijgen over het YOUniversity-programma, waarin Unit4-medewerkers toegang hebben tot een gepersonaliseerd virtueel trainingsprogramma, gericht op professionele ontwikkeling.

Kara heeft 17 jaar ervaring in human resources (HR). De afgelopen 9 jaar heeft ze senior posities vervuld binnen SAP's Human Resources Leadership Team (HRLT), waarvan meest recent als SVP - Chief HR Officer Middle, Central & Eastern Europe.

"Unit4 is toegewijd aan zijn mensen en aan een transformatie-agenda. Dat trok me het meeste aan in deze functie", aldus Kara Walsh. "Ik kijk ernaar om bij te dragen aan de strategie van het bedrijf door de ontwikkeling van medewerkers."

"Ons succes is afhankelijk van de kwaliteit, motivatie en betrokkenheid van onze mensen. Kara's rol is daarom cruciaal voor onze ambities", aldus Jose Duarte, CEO van Unit4.

About the company

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiele dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.