A20 afrit Crooswijk (15) weer open, maar tijdelijk versmald

13-05-2015 | Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid | persbericht

Om de geluidsoverlast van het verkeer op de A20 te verminderen en de leefomgeving te verbeteren, plaatst Rijkswaterstaat geluidsschermen aan de zuidzijde van de A20 (richting Utrecht) tussen het Kleinpolderplein en de Rotte. Het plaatsen van de geluidsschermen is reeds begonnen en duurt tot december 2015.

Versmalde afrit Crooswijk (15)

In verband met funderingswerkzaamheden voor de geluidsschermen was afrit Crooswijk (15) van de A20 richting Utrecht vanaf 1 mei tijdelijk twee weken afgesloten. Vanaf vrijdag 15 mei 05.00 uur gaat de afrit weer open. Tot half juni is aan het begin van de afrit maar een van de twee rijstroken beschikbaar. Verkeer richting S111 Boezemlaan kan aan het einde van de afrit pas voorsorteren voor linksaf. De afrit is versmald om ruimte te creeren voor het wegverkeer om veilig in en uit te voegen.

Hinder

Verkeer op afrit Crooswijk (15) dat linksaf richting S111 Boezemlaan wil afslaan moet rekening houden met een versmalde afrit. Het verkeer richting de afrit en op de afrit moet rekening houden met extra drukte op de A20 en op de afrit zelf. Zeker tijdens de spits.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de projectpagina A20: geluidsschermen of 0800-8002 (gratis).