Dynalogic breidt zondagleveringen uit met Greetz

Woerden, 13 mei 2015 - Dynalogic gaat vanaf mei samenwerken met Greetz waarbij ook zondagleveringen binnen de gehele Benelux worden aangeboden. Hiermee speelt Greetz in op de behoeften van haar klanten.

"Klanten willen altijd iemand kunnen verrassen en moeten niet worden beperkt omdat we niet op zondag leveren. Groots verrassen zeven dagen per week! Om die reden zijn we de samenwerking met Dynalogic begonnen, vertelt Simen Schimmel, directeur en oprichter van Greetz."

Time is on our side!

Voor Dynalogic behoort de zevendaagse bezorging al ruime tijd tot haar services. Met Greetz worden de zondagleveringen ook uitgebreid naar de gehele Benelux. "Als de innovatieve marktleider in B-to-C logistiek voor bezorgingen van kleine en grote producten is de volledige uitrol van onze zondagdiensten ook naar Belgie en Luxemburg de finale afronding tot echt 24/7 dienstverlening, verklaart managing director Dick Wammes. Dynalogic's Next Day, Same Afternoon, Same Evening, Same Night en Early Bird (voor aanvang werk) zijn non stop 7 dagen per week beschikbaar voor al onze klanten. Dit sluit volledig aan bij onze visie op de ecommerce en omnichannel markt om de drempels tot online shoppen te verlagen, waarbij we Anytime, Anywhere en Anysize de behoefte van het thuiswinkelen invullen.''

Over Greetz

Greetz is de eerste online echte wenskaartenservice van Nederland en inmiddels al jaren marktleider. Het grote succes sindsdien leidde in 2010 tot een nieuwe stap: de online verkoop van bloemen, ballonnen en andere (gepersonaliseerde) verrassingen. Bestellen kan via de (mobiele) website of via de apps voor mobiel en tablet (iOS en Android). Kaarten en cadeaus die voor 22:00 uur gemaakt zijn, worden de volgende dag bezorgd. Ook op zondag. Greetz won in 2015 de Thuiswinkel Award in de categorie Hobby & Cadeau.

Over Dynalogic

Dynalogic is specialist in 'personalized logistics': de unieke combinatie van de flexibele bezorgmomenten met in home/ doorstep services voor alle kwetsbare en kostbare producten, zowel groot als klein in de gehele Benelux. Dynalogic is onderdeel van Dynagroup, de bekroonde winnaar van Deloitte & ING Best Managed Companies 2015 en voor de tweede maal winnaar van de Gouden FD Gazellen award 2015. Met ruim 1100 medewerkers werkt Dynagroup met veel passie om de verwachtingen van de eindklant te overtreffen.