Nationale finale Europese Awards voor ondernemerschapsbevordering

Stimuleert u ondernemers, inspireert u mensen om te gaan ondernemen of bent u zelf ondernemer? Kom op nieuwe ideeen tijdens de Nederlandse finale van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) op 28 mei in Den Haag.

Maak kennis met succesvolle projecten in Nederland voor een goed ondernemingsklimaat.

Gastspreker: Frank Krake

Frank noemt zichzelf de Rampondernemer(c). Die naam gebruik je niet zomaar. Zijn leven was een echte rollercoaster! Frank verteld inspirerend over zijn beweeglijke leven en de gebeurtenissen die hem tot echte Rampondernemer maken.

De laatste 12 jaren uit Franks ondernemersleven waren buitengewoon interessant. Tegenslagen, teleurstellingen, rampen, het ondernemerschap is niet eenvoudig. We staan voor een grote uitdaging! Toch zijn er maar weinig die zoveel tegenslagen als Frank tegenkwamen. Opgeven? Nee! zegt Frank.

Jury

De jury van de de nationale EEPA-finale bestaat uit: Pieter Waasdorp, Madeleine Infeldt, Elbert Stoof en Leny van der Ham - van Dijk

Achtergrond EEPA

De Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering bestaat uit 2 fasen: een nationale en een Europese ronde. Tijdens het event op 28 mei presenteren alle nationale kandidaten hun project in een korte pitch-presentatie en wordt bekend welke 2 Nederlandse inzendingen worden voorgedragen om op Europees niveau verder te gaan. De Europese winnaars worden bekendgemaakt op 19 november in Luxemburg.

Meer informatie en aanmelding

Kijk voor meer informatie op de EEPA-pagina of neem contact op met Daniel da Costa:

* T 088 602 56 72

* E daniel.dacosta@rvo.nl

Wilt u bij de Nederlandse finale zijn? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar eepa@rvo.nl