Vier mensen aangehouden na melding over vuurwapen


Vier mensen aangehouden na melding over vuurwapen

Laatste update:
17-05-2015 | 10:07

Roosendaal - Zondagmorgen vroeg zijn in en bij een woning aan de Domineestraat twee mannen en twee vrouwen aangehouden. De politie vond een vuurwapen.

Om 01.50 uur kregen agenten van een alerte voorbijganger een melding dat hij had gezien dat iemand een vuurwapen doorlaadde en daarna een woning aan de Domineestraat binnenging. De omgeving van de woning werd onmiddellijk door de politie afgezet.

Aanhoudingen

Rond 2.15 uur werd in de woning een 39-jarige man uit Roosendaal aangehouden. In de woning werden door de politie niet meer mensen aangetroffen. Verder onderzoek leidde naar een plat dak van een andere woning waar een 26-jarige man werd aantroffen. Hij probeerde zich te verstoppen. De man werd
aangehouden. In de tuin werden nog eens twee vrouwen (beiden 24 jaar) uit Roosendaal aangehouden. De vier werden voor verder onderzoek naar het politiebureau in Roosendaal gebracht.

Vuurwapen

De politie doorzocht de woning en de onmiddellijke omgeving. Hierbij werd een politiehond ingezet. Tijdens het zoeken werd een vuurwapen aangetroffen. Tevens werden spullen in beslag genomen, die vermoedelijk afkomstig zijn van een beroving in een woning op vrijdag jl. aan de Jan Vermeerlaan.
De politie onderzoekt beide incidenten.