Overval op supermarkt


Overval op supermarkt

Laatste update:
17-05-2015 | 12:26

Ede - Op zaterdagavond 16 mei is er een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de Bellestein. De daders zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan.

Zaterdag rond 21.15 uur drongen twee gemaskerde mannen de supermarkt binnen die even daarvoor was dicht gegaan. In het pand waren daardoor alleen nog medewerkers aanwezig. Zij werden met vuurwapens bedreigd en gedwongen diverse kassalades af te staan. De daders gingen er daarna samen vandoor
op een grijze scooter in de richting van het centrum. De overvallers waren beide donker gekleed en de kassalades namen zij mee in opvallende gele Jumbotassen. Later werden in de wijk Kernhem enkele kassalades teruggevonden.



De politie heeft direct na de melding een zoekactie ingesteld waarbij o.a. gebruik gemaakt werd van Burgernet. Helaas leverde dit geen direct resultaat op. Ondanks dat diverse getuigen zich al gemeld hebben is de politie nog steeds op zoek naar meer informatie. Daarom is zondagochtend o.a. een
buurtonderzoek gedaan. Personen die mogelijk iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben worden dan ook verzocht contact op te nemen met de politie in Ede via telefoonnummer 0900-8844.
(2015237398)