Inschrijving 7-Dorpentocht sluit 3 mei

Persbericht

Alkmaar, 29 april 2015

Inschrijving 7-Dorpentocht sluit 3 mei

- Traktatie voor deelnemers bij 45e editie -

De 7-Dorpentocht, voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser, staat op zondag 17 mei voor de 45e keer op het programma. Vanwege dit lustrum krijgen alle deelnemers bij de start in Wormer of Hoogwoud een traktatie. Inschrijven voor de routes over 55, 110 en 175 km is t/m 3 mei nog mogelijk op www.7dorpentocht.nl.

De 7-Dorpentocht dankt zijn naam aan de prachtige route door zeven eeuwenoude, Noord-Hollandse dorpen: Castricum, Schoorl, Julianadorp, Den Oever, Hoogwoud, Purmerend en Wormer. De langste afstand doet al deze dorpen aan. De routes gaan door alle type landschappen die Noord-Holland rijk is. Variërend van duinlandschap, polderlandschap en bossen tot schilderachtige dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan. De routes zijn zeer autoluw en gaan over veel vrij liggende fietspaden. De routes over 55, 110 en 175 km zijn geheel uitgepijld en als GPS-track beschikbaar. Er kan gestart worden vanaf de Sporthal in Wormer of Sportcentrum de Weyver in Hoogwoud.

Inschrijven

Inschrijven is t/m 3 mei mogelijk op www.7dorpentocht.nl. Ook is inschrijven tegen een kleine meerprijs op zondag 17 nog mogelijk op de startlocaties.