Deloitte Consulting LLP kiest voor cloudplatform Dimension Data voor realisering van bedrijfstransformatie

Deloitte Consulting LLP kiest voor cloudplatform Dimension Data voor realisering van bedrijfstransformatie

Combinatie van Dimension Data's MCP en Deloitte's oplossingen voor bedrijfstransformatie stellen klanten in staat hun IT in lijn te brengen met bedrijfsresultaten

SAN FRANCISCO - (Business Wire)

Deloitte Consulting LLP kiest voor Dimension Data als Cloud Service Provider voor het ondersteunen van Enterprise Application- en Analytic-workloads voor businesstransformatie. Deloitte zet daarvoor het Managed Cloud Platform(TM) (MCP) van Dimension Data in op basis van Infrastructure-as-a-Service.

Hierdoor is Deloitte in staat om oplossingen te bieden zoals Managed Analytics en SAP-toepassingen aan multinationale klanten op vijf continenten. Dimension Data beheert de Infrastructure-as-a-Service-laag in de vorm van een gedeelde resource of private cloud.

Deloitte beschikt zo over de flexibiliteit om de juiste cloud te vinden voor de juiste toepassing en werkbelastingen door een keuze te maken uit de public-, private- of hybrid-cloudmodellen van Dimension Data. Klanten profiteren van de voordelen van consistente prestaties en beschikbaarheid, hoogwaardige connectiviteit en beveiliging, geleverd in een verbruiksmodel voor alle platforms.

"De combinatie van het MCP van Dimension Data en de oplossingen voor bedrijfstransformatie van Deloitte stelt klanten in staat om hun IT in lijn te brengen met de bedrijfsresultaten", aldus Shelley Perry, senior vice-president, Research & Development, van de ITaaS Business Unit van Dimension Data. "We investeren in nieuwe, geavanceerde technologie van bedrijven zoals EMC Federation en Cisco om een hybride-cloudstrategie mogelijk te maken. Door bedrijfstoepassingen over te zetten naar de cloud en te verrijken met alle benodigde diensten en mogelijkheden, vereenvoudigen we de IT-transformatie."

"We zien een snelle verschuiving in de markt, van algemene cloudcomputing tegen lage kosten, naar abonnees die behoefte hebben aan zakelijke cloudoplossingen op maat. Dankzij de combinatie van de enterprise-oplossingen, Managed Analytics en expertise op het gebied van bedrijfstransformatie van Deloitte, en het hybride cloudplatform van Dimension Data dat aansluit op de technologie van EMC, kunnen klanten de toekomst met vertrouwen tegemoet treden. Onze uitrol met Dimension Data omvat in eerste instantie onze volledige suite van ondernemingsproducten en Managed Analytics-activiteiten", verklaarde Paul Roma van Deloitte Consulting, LLP.

Over Dimension Data

Dimension Data plc, opgericht in 1983, is een leverancier van ICT-services en -oplossingen die gebruikmaakt van haar technologische expertise, wereldomvattende dienstverleningsmogelijkheden en ondernemende geest om de zakelijke ambities van haar klanten te ondersteunen. Dimension Data is lid van de NTT Group. www.dimensiondata.com. Bezoek ons op Facebook en LinkedIn, of volg ons op Twitter

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150518005651/nl/

Dimension Data plc

Hilary King, Tel : +27 82 414 9623

Global PR Manager

Hilary.king@dimensiondata.com

Zie het origineel.