Lange files door ongevallen en incidenten


19 mei 2015, 07:41

Tijdens de ochtendspits van dinsdag zijn op diverse wegen lange files ontstaan door ongevallen en andere incidenten.

Rond 07.45 uur stond er op de A4 richting Den Haag 6 kilometer file nadat er bij Zoeterwoude-Dorp een aanrijding gebeurde. De brandweer kwam ter plaatse, maar hoefde niet in te grijpen. Wel is de bestuurder van een auto ter plaatse nagekeken door opgeroepen ambulancepersoneel.

In de andere rijrichting ontstond ook 6 kilometer file vanaf het knooppunt Prins Clausplein.

Op de A6 richting Muiden strandde bij de Hollandsebrug een vrachtwagen met problemen aan de koppelingsplaten. De rechterrijstrook werd afgesloten en er ontstond maar liefst 9 kilometer file.

Ook op de A9 was het raak bij het knooppunt Raasdorp. Daar botsten drie auto's op elkaar met als gevolg 8 kilometer file vanaf het knooppunt Rottepolderplein.

Op de A12 ging het mis vanuit Arnhem naar Utrecht. Daar gebeurde een aanrijding tussen een vrachtauto en drie personenauto's. Tussen Driebergen en Bunnik zijn 3 van de 4 rijstroken afgesloten. Een ambulance werd opgeroepen om eventuele gewonden te verzorgen. Er staat om 08.00 uur maar liefst
11 kilometer file vanaf Veenendaal-West.

Op de A15 Nijmegen - Gorinchem gebeurde bij Tiel-West een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto. De beide voertuigen stonden op de vluchtstrook, maar dit zorgde wel voor 10 kilometer file vanaf Ochten.

Mede door deze incidenten is het tijdens de ochtendspits van dinsdag drukker dan normaal.

Foto: @RsnFranzz, via Twitter

Foto: (c) @RsnFranzz, via Twitter