Diefstal portemonnee mislukt


Diefstal portemonnee mislukt

Laatste update:
19-05-2015 | 10:28

Houten - Twee mannen en een vrouw probeerden woensdag 13 mei de portemonnee van een 84-jarige vrouw uit Utrecht te stelen.

De bejaarde vrouw liep met haar rollator rond 16.40 uur op Het Kant toen zij door een Engels sprekend drietal werd aangeklampt. Zij probeerden de vrouw met een smoes af te leiden. Ondertussen ging een van de mannen met zijn hand in de tas van de vrouw die aan haar pols hing. De diefstal
mislukte, omdat de man die de portemonnee inmiddels in zijn handen had, struikelde en viel. Hij liet de portemonnee op straat vallen, waarna het drietal er vandoor ging.

Signalementen

Dader 1 en 2 zijn mannen met een licht getinte huidskleur, zwart haar, 20 tot 25 jaar, zagen er netjes gekleed uit. Dader 3 is een vrouw met een licht getinte huidskleur, dik postuur, zwart haar, ook 20 tot 25 jaar oud en zij droeg een jurk.

Informatie melden

De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier
op Politie.nl.