Drugsdealers in de kraag gevat


Drugsdealers in de kraag gevat

Laatste update:
19-05-2015 | 10:51

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Roosendaal - Op de Bredaseweg zijn vier Roosendaalse mannen aangehouden. Drie van hen hadden drugs op zak. De vierde verdachte bemoeide zich met de drie andere aanhoudingen en vond het nodig de aanwezige politieagenten te beledigen. Daarop is ook hij aangehouden.

Agenten zetten op maandag 18 mei rond 20.40 uur een auto met daarin drie mannen ter controle aan de kant. Daarop roken de agenten direct een sterke henneplucht. Een van hen probeerde direct een aantal zakjes te lozen. De dienders wisten dit te voorkomen en namen de zakjes met daarin, naar
later bleek, cocaine in beslag. Onder de auto werd een zakje hennep gevonden. De mannen (19, 23, 23 jaar oud) zijn vervolgens aangehouden voor verder onderzoek. Vermoedelijk dealt het drietal in drugs.

Belediging

Een 21-jarige omstander vond het nodig zicht met de aanhoudingen te bemoeien. Een van de agenten vroeg hem daarop afstand te houden waarop de man hem uitschold. Daarop is hij aangehouden voor belediging. De man is na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.

Auto

Na onderzoek aan het voertuig van de andere drie verdachten werden nog een boksbeugel, een busje traangas en zakjes met hennep gevonden. Het drietal dat in de auto zat is ingesloten voor verder onderzoek.