Succesvolle bijeenkomst parasportvereniging in Nieuwegein


Al voor de vierde keer werd dit jaar de bijeenkomst voor en met alle tafeltennisverenigingen met parasporters georganiseerd. De vergadering vond plaats op zaterdag 25 april in Congres- en Partycentrum 't Veerhuis in Nieuwegein.

Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar op het gebied van sport- en productontwikkeling, verenigingsondersteuning, communicatie, wedstrijdsport, classificatie, talentherkenning en topsport. Het verslag van de hele bijeenkomst kan hier teruggelezen
worden.

Team Parasport is trots op de groter wordende betrokkenheid van de parasporters binnen de NTTB. Er kan met trots gemeld worden dat dankzij de samenwerking met de Johan Cruyff Foundation 10 nieuwe tafeltennistafels besteld zijn die geschikt zijn voor rolstoelers. Daarnaast zijn er beachflags,
banners en een speciale paratafeltennis lesmap ontwikkeld.

De `zichtbaarheid' van de parasport binnen de NTTB wordt steeds beter en kan misschien het best worden geillustreerd met een verwijzing naar de aparte para-tab op de website van de NTTB: www.nttb.nl/paratafeltennis/. Ook op de hoofdpagina is er een prominente rol voor nieuws over parasport.

Team Parasport kijkt met een zeer positief gevoel terug op de bijeenkomst. Hopelijk kunnen er volgend jaar wederom nieuwe verenigingen en gezichten verwelkomt worden.

NTTB/IdG/MS