Bijeenkomst `kansen en samenwerking in de detailhandel'


Op dinsdag 26 mei a.s. organiseert de gemeente een bijeenkomst over de kansen en samenwerking in de centrumgebieden in Bernheze. Ondernemers of pandeigenaren uit de centrumgebieden worden van harte uigenodigd voor deze bijeenkomst.

De kranten staan er vol van en ongetwijfeld ervaart u het zelf ook: er is van alles gaande in de detailhandel. Voor de regio Noordoost Brabant is dit aanleiding geweest om een regionale detailhandelsvisie op te laten stellen. Deze visie is eind vorig jaar opgesteld door het adviesbureau BRO.
We willen de resultaten van dit onderzoek graag met u delen, waarbij wij vooral op de kansen voor Bernheze in willen gaan.

Dat er kansen liggen, daar zijn we van overtuigd. En in onze ogen hebben veel van deze kansen nog meer succes als wordt samengewerkt. Tussen ondernemers, maar ook tussen de centra onderling. Kansen in de detailhandel en samenwerking in en tussen centrumgebieden, daar willen we het graag met u
over hebben. Deels door middel van een presentatie, deels door actief meedenken en meepraten. We hebben deze bijeenkomst voorbereid met de diverse ondernemersorganisaties.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 mei van 20.00 tot 22.00 uur in Cultureel Centrum De Pas. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

We willen graag weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Wilt u zich daarom aanmelden voor de bijeenkomst? U kunt dit doen bij Jossien Bouter van de gemeente (j.bouter@bernheze.org of 14 0412).

Graag tot 26 mei.