Gastgezinnen in het Westerkwartier gezocht voor de winnaar van de Ab..


De werkgroep Abel Tasman Art Prize is op zoek naar gezinnen in het Westerkwartier die het leuk vinden om in de periode 24 augustus tot 12 september 2015 gedurende zo'n tien dagen onderdak te bieden aan Molly Marquis, een meisje uit Tasmanie.

Abel Tasman Art Prize

De Abel Tasman Art Prize is een kunstwedstrijd voor studenten. In december 2014 heeft de 18 jarige Molly de Art & Design-prijs 2014 gewonnen met een zelf ontworpen lichtproject. De prijs bestaat uit een 14 daagse reis naar Nederland. Zij komt vanaf 24 augustus a.s. naar de gemeente Grootegast.
De werkgroep verzorgt de begeleiding gedurende haar verblijf in Nederland. Wij zijn specifiek op zoek naar gezinnen in Het Westerkwartier die haar zo'n anderhalve week een thuis willen bieden. Gezinnen met jongeren in dezelfde leeftijd genieten de voorkeur.

Aanmelden en extra informatie

Heeft u interesse, dan kunt u zich tot 3 juni als gastgezin aanmelden of wilt u meer weten, neem dan in beide gevallen contact op met de heer T. Sutman, secretaris van de werkgroep Abel Tasman Art Prize: Gemeente Grootegast, Afdeling Samenlevingszaken, telefoonnummer (0594) 695773. E-mail :
theo.sutman@grootegast.nl