Wie verdient er nog meer een lintje?


In het kader van de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Van Beek dit jaar 7 inwoners van onze gemeente een Koninklijke onderscheiding mogen opspelden. Zij allen hebben zich gedurende een reeks van jaren ingespannen ten behoeve van de gemeenschap in het verenigingsleven of anderszins.

Om het mogelijk te maken dat inwoners van Edam-Volendam een "lintje" ontvangen, is de burgemeester afhankelijk van aanvragen door mensen vanuit de omgeving van de personen die hiervoor in aanmerking komen.

Wanneer u iemand kent die (in totaal) reeds circa 20 jaar maatschappelijke betrokkenheid toont en vindt dat diegene een lintje verdient, dan kunt u zich in verbinding stellen met het kabinet van de burgemeester. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de gemeente 398398 en vraag dan naar
Meriam Ooteman of Cor Kwakman.
U kunt ook per mail informatie inwinnen: bestuurssecretariaat@edam-volendam.nl. Zij kunnen u verder informeren en u een aanvraagformulier toezenden of mailen.

Voor 1 september de aanvraag indienen

Een aanvraag dient uiterlijk op 1 september te zijn ingediend bij de burgemeester, om uitreiking bij de lintjesregen volgend jaar mogelijk te maken.