3 Koninklijke onderscheidingen voor brandweerlieden


Publicatiedatum: donderdag, 21 mei 2015

Burgemeester J. van der Tak van de gemeente Westland heeft op donderdag 21 mei 2015 drie Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan vrijwillige brandweerlieden. Zij ontvingen de onderscheiding, behorend bij Lid in de Orde van Oranje-Nassau, ter gelegenheid van hun afscheid van Brandweer
Westland, post Monster.

De heer E.R. (Eric) Didden uit Monster was van 1990 tot 2015 lid van brandweer Westland, post Monster. Gedurende 25 jaar heeft hij diverse functies vervuld. In zijn laatste functie was hij bevelvoerder met de rang brandmeester. Daarnaast is hij ploegchef van Monster.

De heer P.A. (Perry) van der Meer uit Monster was van 1994 tot 2015 lid van brandweer Westland, post Monster. Gedurende 21 jaar heeft hij diverse functies vervuld, als laatste functie manschap met de rang hoofdbrandwacht.

De heer A.M.A. Voois (Ardi) uit Monster was van 1988 tot 2015 lid van brandweer Westland, post Monster. Gedurende 27 jaar heeft hij diverse functies vervuld, als laatste functie manschap met de rang hoofdbrandwacht.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------