Broer wint met 50XCASH Kraslot 50.000 euro netto

Broer wint met 50XCASH Kraslot 50.000 euro netto

Rijswijk, donderdag 21 mei 2015 - Een man uit Den Haag kocht bij supermarkt het Kraslot 50XCash en won een geldprijs van 50.000 euro netto. Omdat het winnende Kraslot is verkocht bij Supermarkt Kardo aan de Scheldestraat 2 in Den Haag wordt hier op donderdag 21 mei 2015 om 16:00 uur een taart aangesneden om het winnen van de prijs te vieren.

Samen met zijn twee broers won de winnaar onlangs al een leuke geldprijs met een Kraslot en van die winst kocht hij een 50XCash Kraslot. De broers krassen altijd eerst de getallen bovenaan het lot open. Daarna de getallen over het hele Kraslot, zonder dat de prijzen, die er onder staan, al direct zichtbaar zijn. Pas wanneer alle getallen zichtbaar zijn, is duidelijk of er een geldprijs gewonnen is. "Dan wordt het pas echt spannend", aldus een van de broers, "want je weet dan nog niet hoe hoog het bedrag is". De winnaar zag daarna dat er 50.000 euro bij zijn winnende getal stond: "Wat is dit. Niet te geloven. Is dit echt? Ik heb wel honderd keer gekeken" verteld de gelukkige man. "Ik heb het daarna aan iedereen verteld, maar er was niemand die het geloofde. Uiteindelijk heb ik een foto van het Kraslot gestuurd naar mijn broers om duidelijk te maken dat het echt geen grapje was." Op de vraag wat de winnaar met het geld zal gaan doen antwoord hij trots: "Deze keer gaat het geld op een spaarrekening."

Het Kraslot 50XCash (spel 122) is een nieuw Kraslot waarbij je een gewonnen prijs tot maar liefst 50 keer kunt vermenigvuldigen. In totaal zijn er meer dan 285.000 prijzen ter waarde van 6.949.500 euro netto. De winkans met een 50XCash Kraslot is 1 op 3,5.

Over Krasloten

Krasloten is onderdeel van De Lotto. De Lotto bestaat sinds 1961. Met de merken Lotto, Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot investeert De Lotto in de maatschappij. Jaarlijks doneert De Lotto miljoenen euro's aan instellingen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In de afgelopen jaren is dit bedrag opgelopen tot ruim EUR 2 miljard. Krasloten is de enige loterij in Nederland met een vergunning vanuit de overheid voor het organiseren van Krasloterijen in Nederland.