23 mei Open Huis, 22 mei gesloten


21-05-2015 Zaterdag 23 mei staan de deuren van het nieuwe gemeentehuis voor u open! Daarbij verwachten we veel belangstelling. Om die reden vragen wij uw aandacht voor de bereikbaarheid.
Tussen 10 en 16 uur kunt u het gemeentehuis bekijken, deelnemen aan de verschillende activiteiten en tegelijk uw reisdocumenten in orde maken. Kom kijken en luisteren naar de talkshow Drechterland Draait Door, ga op speed date met een van de raadsleden en bezoek onze 37 huurders-voor-een-dag!
We nodigen u van harte uit voor het Open Huis van de gemeente Drechterland.

Verkeersregelaars

Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Zij zorgen voor een zo veilig mogelijke verkeerssituatie in het centrumgebied.

We wensen u veel plezier!

Komt u op de fiets?

Op deze dag verwachten we veel publiek in het centrum van Hoogkarspel. Komt u op de fiets? Heel graag! U kunt uw fiets stallen op de speciale fietsparkeerplaatsen rondom het gemeentehuis. Deze fietsparkeerplaatsen zijn met borden aangegeven.


Komt u met de auto?

Parkeer dan op de parkeerplaats bij sporthal De Sluis, bij het station in Hoogkarspel, bij de bibliotheek of bij de RK-kerk. Vergeet niet uw blauwe parkeerkaart te gebruiken.
21-05-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws